De ce sa te alaturi sprijinirii copiilor si adolescentilor din programele Asociatiei MARIA?

• contribui la eradicarea problemelor care afecteaza viata si demnitatea copiilor şi adolescenţilor defavorizaţi, săraci, singuri, bolnavi, cu dizabilităţi, a copiilor orfani sau aflaţi in situaţii critice,
• oferi o viata normala si acces la servicii de recuperare, educatie, recreere si integrare sociala a copiilor cu dizabilitati;

Ce inseamna 2%?

Este un mecanism prin care contribuabilii persoane fizice pot sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit aferent anului 2013 (anul pentru care se completeaza declaratia) catre o fundatie sau asociatie. Poti astfel decide catre cine merge 2% din impozitul tau. Este o redirectionare, nu o donatie.
In fiecare an poti redirectiona doar catre o singura organizatie, completeaza deci doar un singur formular!Nu este nevoie de copia fisei fiscale. E simplu, nu dureaza, nu costa!

Completeaza formularul 230, daca in anul 2013 ai realizat venituridoar din salariu si asimilate.Completeaza cu atentie datele tale de identificare (punctul I). Nu uita sa semnezi in ultima sectiune a formularului. Nu te preocupa daca nu cunosti suma care va fi redirectionata, administratia financiara o va calcula.

Completeaza formularul 200 daca in 2013 ai realizat si alte venituri in afara salariului (activităţi independente, cedarea folosinţei bunurilor, profesii liberale, drepturi de proprietate intelectuala etc). Completeaza formularul la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut. Pentru a nu gresi, citeste cu atentie instructiunile atasate formularului.

Pana la data de 23 mai 2014 (data postei), trimite formularul prin posta, ca scrisoare recomandata, catre administratia Financiara a localitatii de domiciliu, sau depune direct formularul la Administratia Financiara. Adresele adiministratiilor financiare le gasesti AICI

Daca reusesti sa strangi mai multe formulare de la colegi, prieteni, colaboratori care redirectioneaza 2% din impozitul pe venit catre MARIA – Asociatie pentru sprijinirea tinerilor defavorizati, ne poti contacta la numarul de telefon 0724.319.199 sau la adresa de e-mail: maria07.asociatie@yahoo.com si vom stabili impreuna cum vom colecta, trimite sau depune noi formularele la Administratia Financiara. Daca ai depus formularele, te rugam sa ne informezi, ajutandu-ne astfel sa stim care sunt prietenii si colaboratorii care ne-au sprijinit. Noi te vom tine informat despre proiectele, evenimentele si oportunitatile de voluntariat ale organizatiei.

Asociatia MARIA este o organizatie umanitara infiintata in 2007, activand in parteneriat inca din anul 1999 cu una dintre cele mai mari organizatii caritabile pentru copii HCPT – Trustul de pelerinaj pentru copii cu disabilitati din Marea Britanie, cu Asociatia Caritas Bucuresti membra a uneia dintre cele mai importante retele umanitare la nivel mondial Caritas Internaţionalis, cu alte organizatii similare si institutii de invatamant cum ar fi Scoala pentru deficienti de vedere -Bucuresti. Până în prezent au beneficiat de suportul nostru un număr de aproximtiv 120 de copii şi adolescenţi.

Multumim principalilor parteneri si sponsori.

MARIA-Asociaţie pentru sprijinirea tinerilor defavorizaţi,
Cod Fiscal: 22748151, infiinţată în baza Hotărârii judecătoreşti nr. 179/2007; Certificat de înscriere ca persoană juridică fără stop patrimonial nr. 88/11.10.2007;Cont deschis la BRD-Brătianu;

Cont IBAN: RO62BRDE410SV01240174100

Orice donatie in lei se poate face in contul de mai sus si este bine venita.

Va multumim!

Redirectionati 2% din impozit

Articole recente: Bine ati venit!